POMOZI! TRAŽI GA POLICIJA DIJELI DALJE!

Zagrebačka policija objavila je fotografije nepoznatog muškarca za kojega pretpostavlja da raspolaže saznanjima o oštećenju vjerskog objekta u Gavellinoj ulici u Zagrebu te poziva građane da obavijeste policijsku postaju ako raspolažu informacijama o toj osobi.

U ponedjeljak, 23. ožujka, oko 22 sata u Zagrebu u Gavellinoj ulici nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo ‘oštećenje tuđe stvari’ na štetu vjerskog objekta, navodi PU zagrebačka.

Na objavljenim fotografijama je muškarac za kojega policija pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac starosti oko 30-35 godina, zdepaste tjelesne građe, visine oko 180 centimetara, tada je bio obučen u tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i donji tamni dio trenirke, sivu vunenu kapu, bijele tenisice s crnim ruksakom na leđima.

Policija poziva građane, ako imaju korisne informacije o osobi s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave policiji na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr

Napominje da informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s